Безпогрешен тест! Любимият ти Disney принц показва какъв е правилния мъж за теб

Принцът, който сте харесвали през детството си говори много за мъжете, които търсите сега и за това, от което имате нужда в живота си

Всички помним първото ни сексуално преживяване и ако трябва да бъдем честни първи палави помисли и горещи тръпки се случват много по-рано, отколкото си признаваме.

И след като сме започнали с откровенията, нека си кажем, че желанието ни да гледаме филмите на Disney не се крие само в мечтата на всяко малко момиче да бъде принцеса. Първите трепети предизвикват не стъклената пантофка на Пепеляшка, или златната рокля на Бел, а чаровните принцове.

Може би това е постигнало лошото момче Аладин, или строгият китаец от Мулан. Или сте поличили сърцебиене при вида на силния и страшен Звяр, а може би тайно сте се надявали да се срещнете с внимателния принц Филип.  Който и да ви е привлякъл, факт е, че в тези филми на Disney има нещо палаво и то не е свързано с магическия свят на приказките.

Който и принц да сте харесвали през детството си говори много за мъжете, които търсите сега и за това, от което имате нужда в живота си.

Дали то е богатството, силата, добър външен вид или горещ темперамент – вие най-вероятно сте привлечени от едни и същи мъжки характеристики, които ви причиниха първите любовни трепети.

Чаровният принц от Пепеляшка

Вие сте привлечени от тези момчета, които отиват по-горе и след това – лесно бита. Обичаш да бъде преследвана и ухажвана.

Вашият идеален тип е добър мъж с добро семейство и малко спестени пари в банката. Той е почти перфектен и няма комплекси, но е и склонен да слезе по-долу от своята “каста”, ако сте достатъчно гореща.

Няма да има нищо против, ако излизате извън релси понякога. Той е от “грижовните закрилинци”,  който искат да се грижат за вас и да разрешат всички ваши проблеми.

Аладин

Мислиш си, че лошото момче от улиците е невероятен сладур. Оригиналният хипстър, охлаждащ се на покрива на малък апартамент под наем с най-добрия изглед на града е твоето момче.

Супер лесно е да му се угоди, достатъчно е да  полети на “летящо килимче” в продължение на часове и ще бъде щастлив. Не си пада по снобарските дрехи, на него му е достатъчно да има една тениска на гърба, от която ще се радва бързо да го извадите.

Той има добър характер, и въпреки че понякога се бори да го скрие и има вътрешни разногласия как да постъпи – винаги прави правилното нещо. Той е самостоятелен и свободолюбив и често е целунат от късмета.

Принц Филип

Вярвате във вечната и неразделна любов и имате нужда, от някой с който да чувствате, че ще остане за цял живот.

Може и да не го осъзнавате, но всичко което искате е просто момче с добра душа, с който да прекарате цял ден в лежерен пикник и обграждаща ви спокойствие и хармония.

Той е от мъжки род, но е в унисон с женствена си страна. Когато е с вас той не се интересува дали сте по средата на нищо или на луксозна почивка, всичко към което се стреми е да ви угоди.

Принц Ерик

Вие си падате по перфектно поддържан, горещ мъж – тип Маями. Привлечена си от морски тип мъже, ако може с лодки, а защо не и с цял екипаж. Харесвате лукса и се нуждаете от разкош, за да се чувствате желана и красива.

Би ви харесала и неговата музикален страна – ще се зарадвате на мъж, който може да свири на флейта и знае как да взриви вашата.

Търсите мъж, който изглежда като цар на плажа и определено имате фетиш към нещо хлъзгаво и мокро.

Звярът

Вашият мъж трябва да бъде настоятелен и да знае как да получи това, което иска. Нямате нищо против той да има всички мъжки белези, като например нормалното мъжко окосмяване. Метросексуалните мъже просто не са за вас.

Обичате да го карате да ръмжи, дори ако той ви плаши в пъти повече.  Харесва ви това, че има силата и нрав да се включи в играта ви.

Той е агресивен и уверен, винаги център на внимание. Има мрачна страна, нещо, което идва и си отива заедно с гореща доза самообладание. Но именно тези чести промени в настроението му го правят толкова съблазнителен за вас.

Принцът преди да стане Звяр

Нуждаете се от някой, който притежава перфектни форми и скулите на бог. Вие не само няма да сте уплашени, ако той изглежда по-добре от вас, а ще се перчите с него – “вижте го, той е мой”.

Трябва ви някой, който вече е преминал през трудния период на своя живот и си е взел поуките, но този някой трябва да е толкова красив, че дори и да не е запомнил изводите да можете лесно да му простите всяка грешка.

Той най-вероятно е бил “грозното пате” в гимназията и все още не знае колко привлекателен е всъщност.

Джон Смит

На вас ви трябва някое от тези момчета, които никога няма да улегнат, който вечно са на вихъра на новата си тръпка и са постоянно готови за приключения.

Този, който на секундата ще грабне шанса за далечно пътуване. Такъв жребец никога няма да бъде укротен и винаги ще трябва да го гоните.

Ще ви покани да отидете при него в Барселона, а след това ще се върна с някоя испанска красавица под ръка. Той е очарователен, съблазнителен и завинаги ще остане лидер. Този мъж е от вида, който ще разбие сърцето ви, но вие имате нужда точно от това.

Ли Шанг

Момчето за вас трябва да е единствено по рода си. Малко са тези от неговата порода. Той е стоик, почти безшумен, яростно лоялен и винаги готов да зашити честта си.

Притежава големи пълномощия и моментално очарова родители.

Суров на вид, той трудно допуска хора до себе си,  но след като веднъж сте стигнали до дъното на душата му, ще разберете колко е мекушав. Той не се страхува от властните жени и е винаги готов да ви помогне, ако е необходимо.

Принц Фердинанд

Вие не се задоволявате с принц, на вас ви трябва крал.

Търсите и изисквате той да притежава от 7 типа мъже по-малко. Имате завишени критерии и трудно отстъпвате. Ще бъдете истински щастлива само с някой готов да се самоусъвършенства постоянно, за да се доближи до вашите идеали.

Херкулес

Вашият идеален тип трябва да бъде едър и силен, да ви кара да се чувствате нежна и малка. Той много добре знае, че има тяло на бог и често напомня на останалите колко е съвършен.

Такива мъже обичат да раздават заповеди и да “водят парада”. Това е точно, от което имате нужда – някой, който да командва, а вие да сте в ролята на подчинена. Тази игра е любима и на двама ви.

Източник: kanal3.bg

You may also like...