Научи слабите и силните си страни чрез кратък тест

Избери фигурата, която най-много ти харесва.

АКО СТЕ ИЗБРАЛИ КВАДРАТ

Вие сте вечен труженик! Упоритостта, с която вървите към целта е голяма. Вашите достойнства  издръжливост, внимателност и търпение в работата, ви помагат да станете отличен специалист в своята област. Квадратите обичат реда във всичко: и на работа, и в дома, и в мислите всичко е подредено по „рафтовете“. Те се отнасят към лявото полукълбо на мозъка, т.е. при тях преобладава логиката, а не емоцията. Преди приемане на решение вие внимателно обмисляте всички варианти „за“ и „ против“, но помнете: тази мудност може да ви изиграе жестока шега! Квадратите остро преживяват кризата, за тях стабилността е на първо място. Вие сте един от онези хора, които не показват слабост, дори и в присъствието на семейството и приятелите си, и не плачете на сапунена опера. В гнева си сте безпощадни, не обичате компромиси. Да ви убедят да промени решението могат  само разумни логически аргументи, със сълзи няма да ви купят.

 

АКО СТЕ ИЗБРАЛИ ТРИЪГЪЛНИК

Вие сте от тези целеустремени и амбициозни натури, които винаги знаят какво искат. И няма значение къде проявявате своите лидерски качетва, в семейството или в службата, вие просто сте способни да се увлечете от идеята и да организирате работата максимално ефективно. Обичате да се обличате ярко, за да може всички да ви забелязват. Често обкръжаващите могат да се обидят от това, че вие традиционно вземате решения не само за себе си, но и за тях. Освен това не обичате да признавате грешките си. Ако сте в колата и виждате, че сте избрали не правилния маршрут, заради чист инат ще продължите да се движите в същото направление. Винаги имате успех с противоположния пол, но всички ваши поклонници се страхуват да бъдат инициатори на запознанството и да не получат отказ. На работа сте кариерист в най-добрия смисъл на думата. Но не се увличайте, понякога триъгълниците в жаждата си за власт губят чувство за мярка.

 

АКО СТЕ ИЗБРАЛИ ПРАВОЪГЪЛНИК

Възможно е, във вашия живот нещо да не е наред и вие сте заети с търсенето на отговори на въпросите „защо ?“ и „ за какво?“. Вие сте майстори в създаването на проблеми, непредсказуеми и непоследователни. Току що се смеехте над подигравка на ваш колега, и веднага след това плачете заради шушукания по ваш адрес. Със сигурност  сте творческа и неравнодушна натура. Правоъгълниците са постоянно в търсене на себе си, заинтересовани са от  различни психологически и философски течения. Сред техните познати има много интересни личности: те харесват хора с „изненади“. Силните страни са любознателност, откриване на всичко ново. Вярно е, че рискувате да се хванете на стръвта на умен демагог,  или да се влюбите в красноречив всезнайко, който може да ви манипулира. Ако възникне спор, вие се стремите по-бързо да свърши, дори понякога без да изложите своята гледна точка.

 

АКО СТЕ ИЗБРАЛИ КРЪГ

Вие сте внимателни към хората и техните проблеми, на работа сте душата на колектива, в дома – най-добрия приятел на своите деца, родители и спътника. Вие имате много приятели, можете да дадете правилен съвет и да съчувствате. Но не можете да се преборите със сърдечността, някои хора злоупотребяват с вашата доброта. Мекотата не винаги е оправдана: страхувайки се от конфликти, вие се примирявате с несправедливост по ваш адрес. Отсъствието на твърда позиция и нерешетителността могат да ви попречат и в кариерата. Като правило, кръговете не са важни началници, тъй като се стараят да угодят на всички. Вас ви ръководи дясното полукълбо, затова вие сте емоционални и понякога имате проблеми с логическото мислене. Независимо от своята мекост сте категорични, когато става върпрос за етика и нарушаване на справедливостта. Вие сте много раними, не търпите лъжата и предателството. Ако установите, че някой ви е въртял на пръста, можете да бъдете несвойствено отмъстителен.

 

АКО СТЕ ИЗБРАЛИ ЗВЕЗДА

От всички фигури – тази е най-креативната. Вие имате скрит голям творчески талант, не се притеснявайте да го използвате! Всичко в живота се опитвате да правите по оригинален начин, не търпите шаблони и скучни хора. Но не винаги довеждате всичко до край. Звездите са отчаяни спорещи и с една язвителна забележка могат да съборят събеседника. Обичате екстравагантността в дрехите и прическите. При това ви е все едно колко струва дрехата и от къде е купена, важното е елегантността. Вие не търпите йерархията и трудно се подчинявате на началника. Работа, свързана с еднообразни и систематични операции не е за вас. Вие сте много избухливи и агресивни, обиждате се от дреболии, но и бързо ви минава. Тази черта ви позволява да бъдете дружелюбни и общителни.

 Източник: http://training-center.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *